Live ChatVeelgestelde vragen


Op de F.A.Q. pagina staan de meest gestelde vragen reeds beantwoord. Niet het juiste antwoord? Neem contact op
Levertijd

De levertijd verschilt per product en wordt op de productpagina vermeld. Houdt er rekening mee dat het een verwachte levertijd betreft; het kan eerder maar ook later worden. Indien gewenst kan een pre-order altijd kosteloos geannuleerd worden alvorens het uitgezonden is.


Pre-order

Een pre-order is een prijsgarantie en reservering voor iets dat nog uit moet komen. Door vroeg te reserveren maak je het meeste kans op levering. Door populariteit kan een pre-order beperkt beschikbaar zijn. Als wij een tekort ontvangen dan wordt de bestelling geannuleerd en gecrediteerd.


Orderbevestiging

Zodra jouw bestelling in behandeling wordt genomen ontvang je per e-mail een factuur en trackingnummer. Doorgaans worden complete bestellingen dezelfde dag verzonden tenzij de levertijd anders is dan 1-2 dagen. Wanneer DPD jouw bestelling heeft afgehaald zal een extra e-mail volgen dat uitlevering spoedig zal volgen.


Transport

Voor transport maken wij gebruik van DPD haar dienstverlening. Elke bestelling is voorzien van Track&Trace en verzekering.


Verpakking

Wij hechten veel waarde aan de verpakking van de toch wel fragiele dozen. Zodoende worden dozen uitermate goed beschermd tegen transportschade.


Retourneren

Na ontvangst van jouw bestelling heb je tot 7 dagen de mogelijkheid om te annuleren. Bij retour ontvangst wordt de bestelling gecontroleerd en wordt de creditering doorgaans binnen 48 uur uitbetaald. De gemoeide kosten voor het retourneren zijn voor de koper tenzij anders overeengekomen. Klik hier om jouw bestelling te annuleren.


KvK 72383585
© Copyright 2024